Pusty plik config

Tutaj należy zgłaszać problemy z działaniem serwisu.

Pusty plik config

Postprzez Kamanwislak » Śr gru 15, 10 19:10

Mam problem , założyłem konto, wszedłem w panel stworzyłem nową stroną , potem bazę danych , instaluje phpbb3 i wyskakuje mi błąd
Nie można połączyć się z bazą danych, poniżej znajduje się opis błędu.
Can't connect to local MySQL server through socket '/var/run/mysqld/mysqld.sock' (2).

Znalazłem na forum temat o tym błędzie i tam pisze aby pozmieniać ustawienie w pliku config ale ja ten problem mam pusty i jak byście mogli to napiszcie mi co tam mam wpisywać , najlepiej takiego gotowca z lookami na moje dane :p Bo nie za bardzo dobry jestem w programowaniu ...
Kamanwislak

Re: Pusty plik config

Postprzez wargo » So gru 18, 10 14:13

Wejdź w instalator, zainstaluj forum, nadaj wcześniej chmod 777 temu plikowi i wskazanym katalogom.
wargo

Re: Pusty plik config

Postprzez Kamanwislak » Cz gru 23, 10 11:52

Zrobiłem tak jak powiedziałeś . I wyskoczył mi jakiś krytyczny błąd a teraz mam coś takiego

Warning: require(./includes/acm/acm_.php) [function.require]: failed to open stream: No such file or directory in /virtual/m/y/myteam.ugu.pl/common.php on line 186

Fatal error: require() [function.require]: Failed opening required './includes/acm/acm_.php' (include_path='.:/usr/share/php:/usr/share/pear') in /virtual/m/y/myteam.ugu.pl/common.php on line 186
Kamanwislak

Powrót do UGU.PL

Copyright © 2007-2011 ugu.pl
Wszelkie prawa zastrzeżone.
Polityka prywatności