Nie działają srony *.ugu.pl

Tutaj należy zgłaszać problemy z działaniem serwisu.

Nie działają srony *.ugu.pl

Postprzez yahhoo » Pn lis 29, 10 09:02

Witam od rana są problemy z wejściem na strony osadzone na waszych serwerach! Konserwacja, awaria????
yahhoo

Re: Nie działają srony *.ugu.pl

Postprzez ugu » Śr gru 01, 10 11:43

Mieliśmy problem z jednym z serwerów.
ugu
Site Admin

Postprzez yahhoo » Wt gru 21, 10 12:11

Nie chcę dublować postów, ale znowu od wczoraj od wczesno rannych godzin do godziny gdzieś ok 9 a dziś do 11 nie można było się dostać na strony położone na ugu.pl :( . Wiem że to darmowy serwer i do tej pory było wszystko wporzo! Czy te przerwy będą powtarzały się często??? :(
yahhoo

Postprzez ugu » Wt gru 21, 10 18:18

Staramy się aby nie było to zbyt często, w tym roku mamy dostępność usług sporo powyżej 99,9%, ale już nie 99,99%.

Tym razem wystąpiła dużo poważniejsza awaria związana atakiem na serwery i obciązeniem łączy u dostawcy. Większość stron powinna już dawno działać, jeśli coś nadal nie działa proszę to zgłaszać.
ugu
Site Admin

Postprzez yahhoo » Śr gru 22, 10 13:28

Spox, generalnie poprawa względem ubiegłych lat jest widoczna. Ja jestem zadowolony ;)
yahhoo

Postprzez MarkusFotch » Wt gru 28, 10 12:32

Witam. Teraz mi coś strona nawala. Mianowicie, nie mogę się normalnie zalogować. Muszę najpierw kliknąć na zarejestruj się i dopiero jak mi się wczyta strona z rejestracją mogę się normalnie zalogować. Gdyby tego było mało to nie można się zarejestrować, muszę jako administrator dodawać użytkowników. Bardzo proszę o pomoc bo ja już nie mam siły. Jest to strona wirtualnego hogwartu a rok szkolny zaczynamy już 2 stycznia i będzie ciężko to wszystko porobić jak nie można się zalogować. Bardzo proszę o pomoc tu jest link do strony: http://smq.ugu.pl/news.php
MarkusFotch

Postprzez yahhoo » Cz maja 05, 11 07:52

Od wczoraj coś bardzo zwolniła komunikacja ze stronami na ugu . Wczoraj w porannych godzinach wogóle nie można było się zalogować dziś jest troszki lepiej ale nie dobrze :(
yahhoo

Postprzez ugu » N maja 08, 11 11:15

Problem został rozwiązany mniej więcej w czwartek, strony powinny śmigać bez większych problemów.
ugu
Site Admin

Powrót do UGU.PL

Copyright © 2007-2011 ugu.pl
Wszelkie prawa zastrzeżone.
Polityka prywatności