Od niedawna zastałem taki błąd na stronie. Otóż tak mi się zdaje że to może być powiązane z bazą MySQL ale na baze mogę się normalnie logować i ją dostępnie używać. Jeśli wiecie jak rozwiązać ten problem to piszczie.
Nie zmieniałeś przypadkiem hasła do bazy ?? Wygląda na to, że nie może się połączyć z bazą. Dane w pliku index.php, gdzie strona próbuje się komunikować z mysql są poprawnie wpisane ?? Widzę, że inne podstrony działają. Tylko stronę główną masz podpiętą pod bazę ??
Hasło do bazy chyba zmeniłem skoro normalnie moge się logować do mysql, a o dane w pliku index.php to nie wiem czy są poprawnie wpisane bo nie ja zakładałem strone tylko mój kolega z którym niestety nie mam kontaktu ;/. No tak inne podstrony działają perfekcyjnie ale tylko mam problem ze stroną główną. Czekam na waszą dalszą pomoc, mam nadzieje że znajdzie się jakaś osoba która mi pomoże
To teraz będziesz miał problem. Bo jak zmieniłeś hasło do bazy i logujesz się "normalnie" na pma (PHPmyAdmin), to ... Skąd strona ma wiedzieć że je zmieniłeś ? Trzeba teraz pogrzebać w pliku konfiguracyjnym logowania do bazy danych. Poszukać pozycji odpowiadającej za hasło do bazy MySql i zmienić je na takie jakim logujesz się do PMA i będzie śmigało. Jak nie masz kontaktu z kolegą to znajdź zaufaną osobę (znającą PHP) aby Ci pomogła.
Tak, już jest ok. Trochę zabawy, ale daliśmy radę Nie zgadzało się hasło + to że kolega usunął sobie tabele w bazie, ale zrobiłem mu nowe, takie jakie powinny być.