Strona bardzo wolno się wczytuje....

Tutaj należy zgłaszać problemy z działaniem serwisu.

Strona bardzo wolno się wczytuje....

Postprzez Sivers » So gru 03, 11 23:30

Witam. Od dawien dawna korzystam z ugu.pl i dotychczas uważałem ugu za najlepszy darmowy hosting, przewyższający nawet te tanie płatne hostingi, jednakże po założeniu nowej strony zaobserwowałem iż strona ładuje się bardzo wolno, raz jest wszystko ok, ładuję się tak jak powinna, a czasem trwa to bardzo długo, lub wcale się nie wczytuje. Czym jest to spowodowane i czy istnieje opcja naprawy tego problemu? Strona: www.bialas.ugu.pl

Dodam że w tej chwili czyli o 00:46 strona wczytuje się bez zarzutu, zobaczymy co będzie jutro...
Sivers

Re: Strona bardzo wolno się wczytuje....

Postprzez TheBuster » N gru 04, 11 22:02

mam to samo na www.elite-minecraft.ugu.pl ale u mnie cały czas!
TheBuster

Postprzez percoz » Pn gru 05, 11 12:24

Wystąpiła chwilowa awaria jednego z serwerów, wszystko już powinno działać prawidłowo. Przepraszamy za utrudnienia w pracy.
percoz

Postprzez Sivers » Pn gru 05, 11 19:28

No chyba nie do końca została usterka naprawiona... Raz wszystko działa jak powinno a raz jest tak jak było, nie mam pojęcia czego to jest wina ale staje się to dosyć uciążliwe.
Pozdrawiam.

Edit:

O, zauważyłem lekką poprawę ;) Mam nadzieję że problem zniknie całkowicie :)
Sivers

Postprzez Smokofenek » Pn gru 05, 11 20:42

Mi już przez kilka/kilkanaście dni forum łąduje się od kilku do kilkunastu minut.
Wysyłanie posta trwa nawet do 10 minut i nie zawsze dochodzi do skutku.
Bywa, że (cytat) "strona generuje się w 45 sekund". Samo wyświetlenie jej trwa nawet do kilku minut.

Ostatnimi czasy, nie było już nawet chwili, gdzie strony ładowałyby się normalnie.
Niegdyś Ugu.pl działało dobrze, ale ostatnio to już naprawdę przesada. Rozumiem jeszcze, gdyby trwało to minutę. Ale nie. Bywa 5 minut, 10 i więcej. Czasem w ogóle się nie ładuje. To bardzo utrudnia i wręcz uniemożliwia korzystanie.

EDIT: Jakby nagle ktoś poruszył czarodziejską różdżką - teraz ładuje się normalnie :O
Czy powodem może być wyłączenie szukania na forum? Aby nie zapisywało do bazy danych słów z postów. Bo właśnie to zrobiłem.
Smokofenek

Postprzez ugu » Wt gru 06, 11 01:20

Sytuacja została częściowo opanowana ale w ciągu kilku godzin problemy z bazami powinny zniknąć całkowicie.
ugu
Site Admin

Powrót do UGU.PL

Copyright © 2007-2011 ugu.pl
Wszelkie prawa zastrzeżone.
Polityka prywatności