Wgralem paczke php by przemo i teoretycznie stronka hula ale chcialem zmienic szablon ktory mam u siebie na dysku, pierwszym problemem jest wrzucenie go na ftp, Probowalem to zrobic tak jak na tutku z paczka od przema, wrzucilem na ftp rozpakowalem tylko jak mam to zainstalowac? nie mam pojecia..... postanowilem uzyc Total Commandera. Co jest najlepsze niby sie laczy chociaz nie jestem do konca o tym przekonany tyle ze ,,okienko" w ktorym powinna byc widoczna ,,paczka" ~~by przemo jesy pusta, nie ma nic i wgranie czego kolwiek konczy sie bledem.
Sciagnalem program filezilla, ustawilem tak jak na wszystkich tutkach jakie znalazlem, krok po kroku wszystko tak jak byc powinno, laczy sie laczy i.....blad krytyczny nie moze pobrac katalogow.
2. Ustawilem zeby strona domyslna byla stronka a nie forum, forum latwo manipulowac tzn dodawac nowe kategorie fora itp, a co z portalem? Czy rownie latwo i milo moge ustawiac ,,okienka" tabelki, informacje tak jak ja chce a nie tak jak mi narzuca szablon standardowy?
Moze cos gdzies przeoczylem czy jest mi ktos w stanie pomoc?