SQL import błąd

Tutaj należy zgłaszać problemy z działaniem serwisu.

SQL import błąd

Postprzez BANDI » Śr wrz 09, 09 20:08

Witam , ponawiam już kiedyś naruszony wątek , lecz on został zablokowany bez żadnego konkretnego wyjaśnienia tego problemy , czyż by admini nie wiedzieli jak temu zaradzić :

Czyli mam problem z importowaniem bazy sql za każdym razem pisze mi że baza już istnieje :

Zapytanie SQL:

--
-- Baza danych: `db81031`
--
CREATE DATABASE `db81031` DEFAULT CHARACTER SET latin1 COLLATE latin1_swedish_ci;

MySQL zwrócił komunikat:
#1007 - Can't create database 'db81031'; database exists

Czyli według mnie to jest totalny błąd phpmyadmin , nie tak jak importu lecz chyba exportu bo jak zapisuje się tą bazę w exporcie to po co daje to zapytanie by tworzyć nową bazę a jak robiłem jak radzili we wcześniejszym topiku to też był błąd .

Więc czekam na odpowiedź jak sobie teraz z tym poradzić bo zapisałem całą bazę z dużo ważnych danych i nie wiem czy da się ją ogólnie teraz przywrócić , więc czekam na jakąś reakcje adminów lub kogoś kto zna przyczynę tych błędów i jak to zrobić .
BANDI

Re: SQL import błąd

Postprzez wargo » Cz wrz 10, 09 14:24

Usuń to:
Kod: Zaznacz cały
CREATE DATABASE `db81031` DEFAULT CHARACTER SET latin1 COLLATE latin1_swedish_ci;
wargo

Re: SQL import błąd

Postprzez BANDI » Cz wrz 10, 09 16:20

Usuwałem tą linie i nic nie pomagało , wyskakiwał inny błąd , później dodam jaki bo teraz znów jest problem z logowaniem do phpmyadmin .
BANDI

Powrót do UGU.PL

Copyright © 2007-2011 ugu.pl
Wszelkie prawa zastrzeżone.
Polityka prywatności