Witam zgłaszam następujący problem .
Po wejściu na stronę www.ugu.pl zakładki Panel i Webmail wyświetlają mi komunikat "To połączenie jest niezaufane".
Wobec tego nie mogę się zalogować do panelu admina i rozbudowywać swojej strony.
Mało tego wczoraj po południu przesłałem na serwer swoje pliki za pomocą T.commandera i do dzisiaj strona nie została odświeżona. (Z tym odświeżeniem z zasady wiem, że po uploadzie dużej ilości danych trzeba poczekać do 24 godzin aż mi się pojawią na stronie internetowej , ale niepokoi mnie brak możliwości wejścia do mojego panelu admina i sprawdzenia czy aby na pewno pliki poprawnie się załadowały na serwer dlatego wspomniałem o tym, że niebawem upłynie 24 godziny a moja strona nadal jest nie odświerzona).
PS używam jalbumu który na stronie www.mateuszkaratysz.ugu.pl zawsze po aktualizacji strony ma podane do wiadomości każdego kto odwiedza moją stronę godzine i dzień kiedy została zrobiona aktualizacja strony - NIESTETY u mnie w dalszym ciągu jest data z ostatniej aktualizacji tj. 12.08.2009 a nie z WCZORAJ.
ADMINIE POMÓŻ !!!!!!!!!!!
1. PRZY logowaniu do panelu admina wyskakuje NIEZAUFANE POŁĄCZENIE -> dodanie strony do wyjątków w firefoxie nie pomogło
2. Mija 24 h od uploadu plików a strona nadal nie odświeżona.