mySQL

Tutaj należy zgłaszać problemy z działaniem serwisu.

Postprzez Hapinho » Wt lip 01, 08 10:33

feniks, chcesz, to zmien operatora na innego. Lecz radze ci na platny bo inne darmowe sa o wiele gorsze od ugu.pl ... Ciesz sie tym, co masz ... ugu poprawia z czasem swoje osiagi, lecz przez takich ludzi, co lamia regulamin, to trudno jest zadbac o taki serwer ...
Hapinho

Postprzez feniks » Wt lip 01, 08 23:18

Ja piszę tylko to co widzę ale jak admin tak traktuje ludzi odpisując: "chcesz, to zmień operatora na innego" to tylko świadczy o adminie. Nawet na darmowym hostingu admin powinien być adminem i pisać rozsądnie. Powinniście się cieszyć, że są ludzie, którzy chcą u was tworzyć strony, itp. z czego macie reklamy. Ja cenie sobie ugu ale czasami szlag też człowieka trafia.
feniks

Postprzez Hapinho » Wt lip 01, 08 23:27

feniks, ja nie admin :D po prostu musisz zrozumiec, ze takie problemy zdazaja sie wszedzie i potrzebachwile czasu na naprawienie szkod ... czasami nikt nie moze docenic nawet tego, ze ugu w ogole istnieje i daje mozliwosc zalozenia serwa za free ...
Hapinho

Postprzez kogucik » Śr lip 02, 08 20:13

Ileż może wyskakiwać błąd :

Unable to establish connection to MySQL
2002 : Can't connect to local MySQL server through socket '/var/run/mysqld/mysqld.sock' (2)

Gdzie jest admin ? ..Ciągle są zadawane pytania a on się w ogóle nie odezwie !! .. Co jest z UGU.. widać jak szanuje klientów !!
kogucik

Postprzez Trystek » Śr lip 02, 08 23:54

Trystek

Poprzednia strona

Powrót do UGU.PL

Copyright © 2007-2011 ugu.pl
Wszelkie prawa zastrzeżone.
Polityka prywatności