i jeszcze jeden temat o DNS. Mam nadzieje ze pomozecie :)

Tutaj należy zgłaszać problemy z działaniem serwisu.

i jeszcze jeden temat o DNS. Mam nadzieje ze pomozecie :)

Postprzez ks_Panel » So lut 14, 09 15:57

Witam. Mam pytanie odnośnie DNS na xorg .pl.
Założyłem tam DNSa podałem ns i ns2 z ugu. Piszę mi że podpięte w panelu w ugu .. na xorg tez pisze ze dziala... ale jak chce wejsc przez NAZWA.xorg.pl to podaje mi ze :podana strona nie istnieje;

Prosze o pomoc :D

P.S szukałem tutaj u was długo w szukajce ale takie te tematy o DNS ze nic z tego :P Głupoty tam są ;p

[ Dodano: Nie Lut 15, 09 21:28 ]
~~~ODŚWIEŻAM~~~~

i proszę o pomoc
ks_Panel

Postprzez WDQ » Pn mar 09, 09 21:55

Heh, też mam pytanie jakich wiele o dns-y. Kupiłem domenę na nazwie i na razie działa jako przekierowanie, bo po podaniu w panelu admina nazwy deenesek "ns.ugu.pl" i "ns2.ugu.pl", nazwa warczy że nieprawidłowe, ping obu działa, ktoś też miał takie kłopoty (z nazwą), jeśli tak to można liczyć na jakieś rozwiązanie :> ?

A pytam, bo strona jest w joomli i zeby np. dodać artykuł muszę wpisać strona.ugu.pl/administrator/index.php, z poziomu domena.pl/administrator/index.php mam przekierowanie na główną, taki drobiazg niby mało przeszkadzający, ale chciałbym to naprawić ;)
WDQ

Postprzez Hapinho » Wt mar 10, 09 00:33

juz byl o tym temat. dodaj pierw domene w panelu i po ok. 30 minutach wstaw dns'y
Hapinho

Postprzez WDQ » Śr mar 11, 09 12:32

404 :mrgreen: Ale i tak poczekam, czytałem na forum o przypadkach z 404, które po jakimś czasie działały.
WDQ

Postprzez Hapinho » So mar 14, 09 00:26

w strony www musisz dodac strone z pustym polem i subdomene wybierz http://apple-inc.pl/ i wtedy przze ftp wrzucaj strone xD ludzie, wystarczy opcja szukaj na tym forum ...
Hapinho

Powrót do UGU.PL

Copyright © 2007-2011 ugu.pl
Wszelkie prawa zastrzeżone.
Polityka prywatności