Przesunięcie reklamy

Tutaj należy zgłaszać problemy z działaniem serwisu.

Przesunięcie reklamy

Postprzez Lerhond » N sie 09, 09 11:10

Witam! Mam stronę w phpBB3 i chciałbym reklamę serwisu ugu.pl przenieść w inne miejsce (oczywiście widoczne na każdej stronie serwisu). Wiem, gdzie w razie czego ją wkleić (tj. do jakiego pliku i gdzie), ale nie mam zielonego pojęcia, jak mogę wtedy ukryć starą reklamę oraz jaki kod wkleić we wspomniane miejsce.
Oczywiście regulamin ugu.pl znam i jestem pewien, że działanie to jest zgodne z regulaminem.
Lerhond

Re: Przesunięcie reklamy

Postprzez Hapinho » N sie 09, 09 14:33

Reklama serwisu ugu.pl jak i reklamy google obowiązujące dla tego serwisu są częściami nie możliwymi do przesunięcia, usunięcia za co grozi dożywotni ban za złamanie tej zasady.
Hapinho

Postprzez Lerhond » Pn sie 17, 09 23:22

Hapinho napisał(a):1. Reklama serwisu ugu.pl jak i reklamy google obowiązujące dla tego serwisu są częściami nie możliwymi do przesunięcia, usunięcia
2. za co grozi dożywotni ban za złamanie tej zasady.
1. Pomyłka. Mnie są znane dwa, prawdopodobnie działające sposoby.
2. Nie do końca. Regulamin nie zabrania ich przenoszenia - zabrania tylko ich usuwania.
Tak więc mam już świadomość, jak usunąć stare reklamy u góry. Teraz mam w takim razie inne pytanie - jak wstawić reklamy ugu.pl w jakimkolwiek miejscu mojego serwisu? (co tym bardziej nie jest sprzeczne z regulaminem)
Lerhond

Postprzez Hapinho » Wt sie 18, 09 10:05

To sie jaraj, ze znasz sposoby przenoszenia reklamy - zrob to prosze i oczekuj z niecierpliwocia na bana ;) Temat zamykam, bo juz wyjasnilem ;)
Hapinho

Postprzez wargo » Wt sie 18, 09 15:15

Lerhond napisał(a):
Hapinho napisał(a):1. Reklama serwisu ugu.pl jak i reklamy google obowiązujące dla tego serwisu są częściami nie możliwymi do przesunięcia, usunięcia
2. za co grozi dożywotni ban za złamanie tej zasady.
1. Pomyłka. Mnie są znane dwa, prawdopodobnie działające sposoby.

Chodzi o to że nie można-nie wolno tego robić!
wargo

Postprzez Lerhond » Pn sie 24, 09 13:33

No dobrze, może i jest to zabronione i przesuwać nie będę, ale w regulaminie nic o tym nie ma. To tylko taka mała uwaga.
Regulamin ugu.pl napisał(a):
  1. ugu.pl zastrzega sobie prawo do umieszczania reklam na stronach użytkowników.
  2. Zabrania się blokowania reklam poprzez oprogramowanie umieszczone na stronach użytkowników.
Lerhond

Postprzez ugu » Pn sie 24, 09 14:58

Lerhond napisał(a):No dobrze, może i jest to zabronione i przesuwać nie będę, ale w regulaminie nic o tym nie ma. To tylko taka mała uwaga.

Słuszna uwaga, wprowadzimy odpowiednie zmiany w regulaminie.
ugu
Site Admin

Powrót do UGU.PL

Copyright © 2007-2011 ugu.pl
Wszelkie prawa zastrzeżone.
Polityka prywatności