Baza danych

Tutaj należy zgłaszać problemy z działaniem serwisu.

Baza danych

Postprzez Adrenaline » Pn wrz 07, 09 13:21

Witam !

Dzisiaj rano(7 wrzesień 6-7:00) zauważyłem, że nie działa phpmyadmin i nie da się zmienić hasła do bazy danych i ją utworzyć też się nie da :| , prosiłbym o rozwiązanie tego problemu.

P.S gdy stworzyłem bazę danych, pisało, że jest w trakcie dodania i tak już zostało do 13:23 od 7:00 to samo ze zmianą hasła :lol:

Gdy ja wchodze na phpmyadmin to pokazuje
Kod: Zaznacz cały
Nie udało się nawiązać połączenia
Firefox nie może nawiązać połączenia z serwerem mysql.ugu.pl.
*   Witryna może być tymczasowo niedostępna lub zbyt obciążona. Spróbuj ponownie za kilka minut.

*   Jeśli nie można otworzyć żadnej strony, należy sprawdzić swoje połączenie sieciowe.

*   Jeśli komputer użytkownika jest chroniony przez zaporę sieciową lub serwer proxy, należy sprawdzić, czy program Firefox jest uprawniony do łączenia się z Internetem.

@Edit
Rozumiem, tylko prosiłbym o "Szybko i sprawnie" :)
Ostatnio edytowano Pn wrz 07, 09 13:48 przez Adrenaline, łącznie edytowano 2 razy
Adrenaline

Re: Baza danych

Postprzez paszczman » Pn wrz 07, 09 13:37

Witam, u mnie to samo co u uzytkownika adrenaline, od rana probuje wejsc na swoja baze, potrzebuje ja zmodyfikowac. Wchodze na www.ugu.pl, loguje sie bez problemu, ale nie da sie wejsc na adres http://mysql.ugu.pl/, czyli na phpmyadmin :(
Pojawia sie komunikat: The host you have requested is actually unreachable.

Prosze o info, czy to chwilowe problemy, a jesli nie, to ile moze potrwac ich rozwiazanie

Pozdrawiam :)
paszczman

Re: Baza danych

Postprzez ugu » Pn wrz 07, 09 13:47

Jest to chwilowa przerwa, musimy przeprowadzić kilka testów zanim go przywrócimy, prosimy o cierpliwość.
ugu
Site Admin

Powrót do UGU.PL

Copyright © 2007-2011 ugu.pl
Wszelkie prawa zastrzeżone.
Polityka prywatności