Nowa skórka na PA

Tutaj należy zgłaszać problemy z działaniem serwisu.

Nowa skórka na PA

Postprzez yahhoo » Wt mar 15, 11 09:27

Zmiany w Panelu administracyjnym, nowy design bardzo fajny. Generalnie jako hosting darmowy chwalę sobie ugu ;) no wiadomo są nieraz kiksy ale jak za free to i tak jest bardzo OK. Przerwy w dostępnie do serwera marnie działają na pozycjonowanie strony w google, często mam komunikaty w google narzędziach webmasterskich o braku możliwości połączenia się z witryną. Czy przymierzacie się powoli do wprowadzenia kont płatnych z dużo szybszym transferem i większą stabilnością? Fajną opcją była by automatyczna archiwizacja witryny + bazy danych
yahhoo

Re: Nowa skórka na PA

Postprzez ugu » Wt mar 15, 11 15:35

Mam nadzieję że już niedługo uporamy się ze zmianami i pojawią się opcje płatne, będą one niezależne od darmowych więc nie ma obawy że znikną darmowe konta.
Co do stabilności to po ostatnio wprowadzonych zmianach powinna być odczuwalna różnica w prędkości działania i dostępności stron, piszesz o problemach w ostatnim czasie czy tych sprzed około 2 miesięcy?

Co do archiwizacji automatycznej to jest ona prowadzona, jednak nie jest dostępna dla użytkowników. Jest natomiast plan dodania takiej funkcjonalności w panelu, zobaczymy czy uda się to sprawnie zrealizować.
ugu
Site Admin

Re: Nowa skórka na PA

Postprzez yahhoo » Cz mar 17, 11 11:12

Prędkość faktycznie jest zauważalna ping średni 406ms. Informacje google mogły pochodzić sprzed dwóch miesięcy, dziś sprawdzałem, komunikatów brak. Będę obserwował pilnie nowe opcje także płatne ;) lepszy ping, brak reklam, nieduże opłaty :D :D jest to bardzo kusząca opcja biorąc pod uwagę że nie za bardzo chciało by mi się przenosić forum na inny hosting ;)
yahhoo

Powrót do UGU.PL

Copyright © 2007-2011 ugu.pl
Wszelkie prawa zastrzeżone.
Polityka prywatności