przez krzaczunio » Pn mar 12, 12 20:11
Witam! Mam bardzo, ale to bardzo dziwny problem. Od jakiegoś czasu nie mogę się dostać do mojego ftp (barlinianie.ugu.pl), ani do strony (barlinianie.ugu.pl). Żaden z komputerów podłączonych do mojej sieci domowej nie może się dostać pod adres strony. Wpierw jest oczekiwanie, a potem, że połączenie przerwane. Z ftp też są problemy. Filezilla się wywala. Problemy przestały występować, gdy podłączyłem telefon, jako modem internetowy. Wszyscy, którzy korzystają z mojej strony piszą, że nie mają problemów i że wszystko ok. Co się u mnie dzieje? Proszę o jak najszybszą pomoc! Nie mam pojęcia nawet po której stronie leży problem! Co więcej, mój kolega, który współpracuje przy rozwijaniu strony, pisze mi, że wszystko ok z ftp. Dodatkowo nie mam dostępu do jego strony xtsmf99x.ugu.pl, na jego koncie, bo dzieje się to samo. Za to strona wiktorgorczak.ugu.pl (na moim koncie) wczytuje się poprawnie i mam dostęp do ftp. Połączenie z internetem jest, bo z jednego z moich PC w mojej sieci piszę ten post.