2 REKLAMY POD SOBĄ

Tutaj należy zgłaszać problemy z działaniem serwisu.

2 REKLAMY POD SOBĄ

Postprzez Tygrys-22 » Wt sty 29, 08 21:41

Witam
Prowadze stronkę www.zrzutka.ugu.pl. Na jednej z podstron wyświetlają mi sie 2 reklamy pod sobą. Jest to nieco denerwujące i psuje wygląd strony.
Jeśli jest możliwość proszę usunąć jedną z nich.
Tygrys-22

Postprzez wargo » Wt sty 29, 08 21:48

Na której podstronie?
wargo

Postprzez Trystek » Wt sty 29, 08 23:48

też nie wiem na której, a co do serwisu to jest on nielegalny :twisted:
Trystek

Postprzez Tygrys-22 » Śr sty 30, 08 08:12

Trystek mylisz sie, napsisz na jakiej podstawie to stwierdziłeś, ja nie mam na stronie plików które można ściagnąć. A z wrzuty można, tak jak można nagryywać film na kasete z TV lub piosenke z radia. Więc nie pisz takich bzdur jeśli nie wiesz.

2 reklamy nieraz pokazują sie na : http://zrzutka.ugu.pl/generator2.html
Tygrys-22

Postprzez Neo » Śr sty 30, 08 09:11

Wina Twoich ramek. Musisz przystosować stronę... :-)
Neo

Postprzez Trystek » Śr sty 30, 08 10:14

Tygrys-22 napisał(a):Trystek mylisz sie, napsisz na jakiej podstawie to stwierdziłeś, ja nie mam na stronie plików które można ściagnąć. A z wrzuty można, tak jak można nagryywać film na kasete z TV lub piosenke z radia. Więc nie pisz takich bzdur jeśli nie wiesz.

4. Użytkownik w ramach korzystania z serwisu Wrzuta.pl, na zasadach określonych Regulaminem, i powszechnie obowiązującymi przepisami prawa, ma prawo w szczególności:

g. umieszczać w innych serwisach lub stronach internetowych pliki dostępne w serwisie Wrzuta.pl, zainstalowane na serwerach o2.pl, wyłącznie za pomocą określonych w tym celu przez serwis Wrzuta.pl kodów. Zakazane jest wklejanie, embedowanie (wstawianie), załączanie plików umieszczonych w serwisie Wrzuta.pl w inny sposób, niż poprzez użycie powołanych kodów (tego typu działania spowodują - według wyboru o2.pl - blokadę konta danego użytkownika lub określonych plików lub innych określonych materiałów i treści lub blokadę dostępu do serwisu Wrzuta.pl z określonych lokalizacji, w szczególności witryn, adresów IP itp.). Więcej informacji w zakresie możliwości korzystania przez użytkowników z prawa określonego w niniejszym podpunkcie znajduje się w części serwisu Wrzuta.pl dotyczącej funkcjonalności, w szczególności w zakładce FAQ).
Trystek

Postprzez Tygrys-22 » Śr sty 30, 08 17:01

g. umieszczać w innych serwisach lub stronach internetowych pliki dostępne w serwisie Wrzuta.pl, zainstalowane na serwerach o2.pl, wyłącznie za pomocą określonych w tym celu przez serwis Wrzuta.pl kodów. Zakazane jest wklejanie, embedowanie (wstawianie), załączanie plików umieszczonych w serwisie Wrzuta.pl w inny sposób, niż poprzez użycie powołanych kodów (tego typu działania spowodują - według wyboru o2.pl - blokadę konta danego użytkownika lub określonych plików lub innych określonych materiałów i treści lub blokadę dostępu do serwisu Wrzuta.pl z określonych lokalizacji, w szczególności witryn, adresów IP itp.). Więcej informacji w zakresie możliwości korzystania przez użytkowników z prawa określonego w niniejszym podpunkcie znajduje się w części serwisu Wrzuta.pl dotyczącej funkcjonalności, w szczególności w zakładce FAQ).
[/quote]

No i powiedz teraz czy ja mam umieszczony chodz jeden plik z wrzuty na mojej stronie ???
Czy na mojej stronie umieściłem jakikolwiek link z wrzuty który jest niezgodny z regulaminem ???
Tygrys-22

Postprzez Neo » Śr sty 30, 08 19:17

Ale koniec offtopu na temat łamania regulaminu wrzuty. To nie na to miejsce.

Następne posty niezgodne z tematem będą nagradzane warnami i kasowane.
Neo

Postprzez casper25ziomek » N lut 10, 08 12:10

Na mojej stronie www.gadzeciarnia.ugu.pl też są dwie reklamy proszę administrator usuń tą u góry bo mi logo zasłania. Z góry dziękuję.
casper25ziomek

Postprzez Neo » N lut 10, 08 12:27

Dostosuj stronę sam. Jest to wina ramek.
Neo

Powrót do UGU.PL

Copyright © 2007-2011 ugu.pl
Wszelkie prawa zastrzeżone.
Polityka prywatności