Witam
Prowadze stronkę www.zrzutka.ugu.pl. Na jednej z podstron wyświetlają mi sie 2 reklamy pod sobą. Jest to nieco denerwujące i psuje wygląd strony.
Jeśli jest możliwość proszę usunąć jedną z nich.
Tygrys-22 napisał(a):Trystek mylisz sie, napsisz na jakiej podstawie to stwierdziłeś, ja nie mam na stronie plików które można ściagnąć. A z wrzuty można, tak jak można nagryywać film na kasete z TV lub piosenke z radia. Więc nie pisz takich bzdur jeśli nie wiesz.
4. Użytkownik w ramach korzystania z serwisu Wrzuta.pl, na zasadach określonych Regulaminem, i powszechnie obowiązującymi przepisami prawa, ma prawo w szczególności:
g. umieszczać w innych serwisach lub stronach internetowych pliki dostępne w serwisie Wrzuta.pl, zainstalowane na serwerach o2.pl, wyłącznie za pomocą określonych w tym celu przez serwis Wrzuta.pl kodów. Zakazane jest wklejanie, embedowanie (wstawianie), załączanie plików umieszczonych w serwisie Wrzuta.pl w inny sposób, niż poprzez użycie powołanych kodów (tego typu działania spowodują - według wyboru o2.pl - blokadę konta danego użytkownika lub określonych plików lub innych określonych materiałów i treści lub blokadę dostępu do serwisu Wrzuta.pl z określonych lokalizacji, w szczególności witryn, adresów IP itp.). Więcej informacji w zakresie możliwości korzystania przez użytkowników z prawa określonego w niniejszym podpunkcie znajduje się w części serwisu Wrzuta.pl dotyczącej funkcjonalności, w szczególności w zakładce FAQ).
[/quote]g. umieszczać w innych serwisach lub stronach internetowych pliki dostępne w serwisie Wrzuta.pl, zainstalowane na serwerach o2.pl, wyłącznie za pomocą określonych w tym celu przez serwis Wrzuta.pl kodów. Zakazane jest wklejanie, embedowanie (wstawianie), załączanie plików umieszczonych w serwisie Wrzuta.pl w inny sposób, niż poprzez użycie powołanych kodów (tego typu działania spowodują - według wyboru o2.pl - blokadę konta danego użytkownika lub określonych plików lub innych określonych materiałów i treści lub blokadę dostępu do serwisu Wrzuta.pl z określonych lokalizacji, w szczególności witryn, adresów IP itp.). Więcej informacji w zakresie możliwości korzystania przez użytkowników z prawa określonego w niniejszym podpunkcie znajduje się w części serwisu Wrzuta.pl dotyczącej funkcjonalności, w szczególności w zakładce FAQ).