Ile mam czekać na delegację??

Tutaj należy zgłaszać problemy z działaniem serwisu.

Ile mam czekać na delegację??

Postprzez marrrcinnn » Pt mar 07, 08 16:08

Witam wszyskich:) Jestem nowy. Jakoś tydzień temu założyłem konto na UGU i zaraz chciałem podpiąć swoją domenę spytajspecjalisty.pl, którą kupiłem na NAZWA.pl. Po jakimś czasie na UGU dotałem znaną pewnie wszystkim informacje:

spytajspecjalisty.pl (Oczekuje na delegacje)
UWAGA!!! Proszę odczekać około 30 minut po dodaniu domeny i przed wpisaniem naszych DNS u operatora.
Pełna aktywacja domeny jest możliwa dopiero po wskazaniu naszych serwerów DNS (ns.ugu.pl i ns2.ugu.pl) jako obsługujących twoją domenę. Jeżeli już to zrobiłeś to sprawdź czy nasz system widzi ją prawidłowo (Sprawdź).
UWAGA: Jeżeli przenosisz istniejącą domenę z innego serwera hostingowego, cała operacja może potrwać nawet kilkanaście godzin. Związane to jest z pamięcią podręczną serwerów DNS. Problem ten nie powinien się pojawić w przypadku nowych domen.

i już prawie tydzień próbuję na nazwa.pl ustawić żeby na serwerach ugu była i wciąż dostaję informację że przynajmniej jedn z serwerów jest źle skonfigurowany...

to jest tylko kwestia czasu, czy musze cos zrobić?? i jeśli mam czekać to ile??

POSZę POMóżCIE!!!
marrrcinnn

Postprzez ugu » N mar 09, 08 11:50

Przez kilka dni czesc operacji wydawanych przez panel byla "popychana" recznie. Powodowalo to dosc duza przerwe pomiedzy "kliknieciem" a wykonaniem czynnosci, teraz wszystko dziala tak jak przed awaria.
ugu
Site Admin

Powrót do UGU.PL

Copyright © 2007-2011 ugu.pl
Wszelkie prawa zastrzeżone.
Polityka prywatności