Witam, problem jest związany z forum http://www.guildvoodoo.ugu.pl/ forum stoi od niedawna, dokładniej od 7.02, i problem pojawił się wczoraj w godzinach popołudniowych, mianowicie nie można zalogować się normalnie na forum, wpisuje login oraz hasło i strona w ogóle się nie ładuje... nie przenosi mnie nigdzie, dochodzi do połowy paska stanu -----...... i nic po około 30 sekundach Błąd wczytywania strony..... po odświeżeniu strony głównej widać mnie jako zalogowanego lecz wnioskując po prawym górnym rogu forum "Nie jestem zalogowany" można powiedzieć "jak by ktoś inni siedział na tym koncie" mówiąc oczyma osoby trzeciej. To samo mam gdy klikam w PA.. do połowy i Błąd. Jedyny sposób jakim jest, żeby cokolwiek napisać, jest wpisanie loginu i hasła - ładowanie trwa, i otworzenie innej kategorii z tego forum, np REGULAMIN ....... i z tamtej strony wybranie "VooDoo Strona Główna" to daje mi możliwość jedynie pisania postów, oraz używania SB, jednak PA nie działa dalej..., dodam że jestem jak by to powiedzieć "głównym administratorem tejże strony... Inni użytkownicy również nie mogą się zalogować.. chociaż jak widać po postach "są wyjątki", nie wiem od czego to zależ..Sumując to wszystko na koniec, Brak dostępu do PA, brak możliwości "normalnego" zalogowania się..
Proszę o pomoc, najlepiej samego "ugu", przeczytałem że woli się nie ujawniać więc proszę o szybki kontakt na gg -nr podany w profilu - przeważnie niewidoczny więc prosze sie nie uciekać tylko pisać.
Pozdrawiam