Problem z dodawaniem skryptów.

Problemy związane ze stronami PHP

Problem z dodawaniem skryptów.

Postprzez rafalwesolek » Cz sty 22, 09 19:47

Mam maly problem :) Otoz dzis wlasnie zalozylem sobie stronke na ugu.pl i chcialem dodac kilka skryptow ( Psnews , Cutenews , Koment ) .
Niestety Psnews i Cutenews z nimi niby wszysko bylo ok ale na stronce nie bylo widac newsow.. a wszysstko zrobilem wg instrukcji . Postanowilem odpuscic newsy i wzialem sie za komentarze. Nic lepszego mi nie wyszlo ehh .. Kiedy wchodze w link Komentarze pojawia mi sie taki o to blad : Fatal error: Allowed me in /virtual/d/s/dsjtour.ugu.pl/koment/koment.php on line 60 ( adres stronki z tym bledem : http://dsjtour.ugu.pl/koment/koment.php ... azwa_pliku ) Bardzo prosze o pomoc ..
PS wczesniej robilem na yoyo.pl i pojawial mi sie ten sam blad..
rafalwesolek

Postprzez zbyszek300 » Pt mar 13, 09 15:12

hej no niestety daj spokój z tym skryptem dziś dałem nowy temat z gdzie możesz pobrać są tez dwa sprawdzone i działające skrypty jeden jest z panelem admina gdzie możesz kontrolować wypowiedzi banowac itp. wszystkie skrypty nie są moje sam latałem po googolach i dobierałem pod ugu.pl działają na pewno polecam poszukaj tematu w dziale php Przydatne skrypty na serwer ugu.pl i tam się dowiesz wyrazie co wal do mnie. pozdro
zbyszek300

Powrót do PHP

Copyright © 2007-2011 ugu.pl
Wszelkie prawa zastrzeżone.
Polityka prywatności