Ostatnio zaobserwowałem straszne spowolnienie otwierania stron na ugu. Mam u was kilka stron i obserwuję to na wszystkich
ps.Czy podpis w profilu na forum został wyłączony??? Przecież można tam wpisać swoje strony www i wtedy uniknie się pytań "jak mogę ci odpowiedzieć kiedy nie podałeś strony" :D :D
W 100 procentach popieram, z moimi stronami jest tak samo i nie tylko ja to mam, ale i znajomi, którzy próbują wejść na forum. Forum ładuje się baaardzo wolno, do kilku minut, a czasami wcale. Proszę coś z tym zrobić.
Dziś jest już w ogóle masakra, ftp rozłącza się co kilkanaście sekund, strona wogóle się nie ładuje :( ,oczywiście zdaję sobie sprawę że mam forum na bezpłatnym hostingu i nie mogę oczekiwać transmisji takich jak na płatnych, ale do tej pory było całkiem wporzo i rzadko miałem powód do narzekań
yahhoo napisał(a):ps.Czy podpis w profilu na forum został wyłączony??? Przecież można tam wpisać swoje strony www i wtedy uniknie się pytań "jak mogę ci odpowiedzieć kiedy nie podałeś strony"
Jest specjalne pole do adresu. Możesz też podać w treści(chociaż nie są klikalne)