Zablokowana strona

Tutaj należy zgłaszać problemy z działaniem serwisu.

Zablokowana strona

Postprzez ogotay » Pn lip 25, 11 15:40

Witam,

Od prawie 2 tygodni moja strona jest zablokowana. Pisałem kilka razy na kontakt, bezskutecznie. Podpiąłem też post pod wątek z podobnym problemem:
http://www.ugu.pl/forum/viewtopic.php?f=4&t=2293&sid=e725218931924facc5309054439ad81a#p11238
Pozostało mi jedynie rozpocząć nowy wątek, a jeśli to nie pomoże - zmienić hosting.

Adres strony to: http://www.pdl.ugu.pl

Jest to zwykła strona klanowa w PHP-Fusion, zrobiona według zasad, bez żadnych kontrowersyjnych treści, spamu raczej też nie rozsyłała.
Chciałbym się dowiedzieć, dlaczego została zablokowana i jak można ją odblokować...

Podrawiam

Grzegorz
ogotay

Re: Zablokowana strona

Postprzez marpyx » Wt lip 26, 11 16:38

Odblokować tylko może Admin niestety.
Jeżeli zostało zablokowane to znaczy że gdzieś jest błąd albo twój błąd.
Musisz napisać do Admina poprzez kontakt na głównej stronie podając nazwę strony/administratora/emaila na którym jest konto zarejestrowane i takie tam i opis problemu.
Jeżeli starannie o wszystkim napiszesz i wyślesz to trzeba czekać.A teraz są urlopy to wiesz a zdrugiej strony akurat tutaj można sobie poczekać jak widzisz.
marpyx

Postprzez ogotay » Wt lip 26, 11 21:57

Stronę przeniosłem do konkurencji.

Temat do zamknięcia.
ogotay

Postprzez ugu » Śr lip 27, 11 10:12

Strona została zablokowana z automatu, powodem jest ilość spamu (kilkanaście tysięcy wiadomości spamowych), strona została odblokowana.
Miłego używania hostingu konkurencji, pamiętaj tylko o zabezpieczeniu się przed robotami spamującymi.
ugu
Site Admin

Powrót do UGU.PL

Copyright © 2007-2011 ugu.pl
Wszelkie prawa zastrzeżone.
Polityka prywatności