Strona Zblokowana

Tutaj należy zgłaszać problemy z działaniem serwisu.

Strona Zblokowana

Postprzez przemekcj » Pt sty 06, 12 23:56

Witam

Dlaczego zblokowaliście moje forum GSM ????
Prowadziłem je przez 1 rok i kluczowo trzymałem się regulaminu.

www.gsm-centrum.ugu.pl
przemekcj

Re: Strona Zblokowana

Postprzez percoz » So sty 07, 12 16:33

Strona została zablokowana z powodu błędnego adresu e-mail powiązanego z kontem. Adres ten można zmienić w Panelu Klienta. Po zmianie, proszę o kontakt a strona zostanie odblokowana.

PS. Wątek przeniesiony do odpowiedniego działu.

PS2. proszę nie powielać wątków. Stworzenie tego samego wątku w kilku działach na raz nie przyśpieszy odpowiedzi.
percoz

Postprzez przemekcj » Pt sty 13, 12 19:35

Witam

Mam problem z wejściem na swój profil gdyż nie pamiętam nawet jaki emalia dawałem do powtórzenia hasła. Więc nie mam jak się tam dostać proszę o odblokowanie strony na kilka dni ja przerzucę forum na inne konto bo szkoda mi go usuwać bo dużo pracy w nie włożyłem.
przemekcj

Postprzez percoz » Pt sty 20, 12 13:39

Jeżeli nie pamiętasz hasła do Panelu to nie będziesz w stanie go teraz zmienić z uwagi na nieaktywny/błędny adres e-mail powiązany z kontem. Jednocześnie bez zmiany adresu e-mail na aktywny twoje konto nie zostanie odblokowane.

P.S. Właśnie dlatego adres powiązany z kontem powinien być utrzymywany w stanie aktywnym.
percoz

Postprzez przemekcj » So sty 21, 12 21:35

podajcie mi chociaż jaki był login do konta na kotrym było to forum to ja bede myslał jakie dąłem hasdło

Z tego co pamietma to login to cjmax ale nie jestme pewny
przemekcj

Postprzez percoz » Pn sty 23, 12 10:34

Jedyną metodą odzyskania loginu jest przesłanie go na adres e-mail powiązany z kontem. W Twoim przypadku niestety (z uwagi na niedziałający adres e-mail) nie jesteśmy w stanie przypomnieć Ci loginu.
percoz

Powrót do UGU.PL

Copyright © 2007-2011 ugu.pl
Wszelkie prawa zastrzeżone.
Polityka prywatności