Z jakiej racji moja strona została zablokowana

Tutaj należy zgłaszać problemy z działaniem serwisu.

Postprzez wargo » Cz kwi 17, 08 20:13

Moim zdaniem to tez przyczyną było to że to wyglądało na warez, zresztą po co to?
Tygrys-22 napisał(a):ale macie cos lekko zjeb**e ciągle po zatwierdzeniu wyskakiwał błąd wiec ciągle wysyłałem aż dałem sobie spokoj i napisałem posta

To samo u mnie ale mimo wszystko wysyła, to raczej usunąc posta się nie dało :-P
wargo

Postprzez DarkSilver » Pt kwi 18, 08 09:21

Jeśli juz został potuszony temat regulamimnu ;]
Hapinho napisał(a):10. Zabrania się umieszczania stron przekierowujących na inne witryny nie związane z ugu.pl.
Niejednokrotnie regulamin udowodnił, ze jest niejednoznaczny i nie jasny. W tym punkcie jest tam samo. Z tego punktu wynika, że nie możesz zrobić na stronie działu "Linki" ani zamieścić buttonów innych zaprzyjaźnionych stron, które nie znajdują sie na serwerach ugu.pl ponieważ zostanie zablokowane Twoje konto. Z moich obserwacji wynika również, że większość stron na ugu to frora a na forach jakiś user moze sobie w sygnaturce lub w temacie posta umieścić jakiś link, no i w takim przypadku zablokujecie/usuniecie konto? Bo przecież regulamin zabrania umieszczania linków do stron które nie znajdują się na serwerach ugu.pl.

Ja osobiście sądze, że ten punkt regulaminu odnosi się do zupełnie czegoś innego, no ale niestety wynika z niego to co napisałem powyżej.

ps.
Sorki za ewentualne literówki/orty.
DarkSilver

Postprzez Trystek » Pt kwi 18, 08 13:42

ten pkt zabrania tworzenia stron (np kod html) przekierowujących do innych stron niż ugu...
kłania się czytanie ze zrozumieniem :roll:
Trystek

Postprzez Hapinho » Pt kwi 18, 08 14:28

10. Zabrania się umieszczania stron przekierowujących na inne witryny nie związane z ugu.pl.

Tak jak napisal Trystek, zwroc uwage na wytluszczone wyrazy ... Strona przekierowujaca, auro lub manual ... czesto to sie zdaza ...
Hapinho

Postprzez DarkSilver » So kwi 19, 08 14:19

Trystek napisał(a):ten pkt zabrania tworzenia stron (np kod html) przekierowujących do innych stron niż ugu...
kłania się czytanie ze zrozumieniem
Fakt, mój błąd, heh jestem za szybki :P Ale nawet księga gości niektóre strony (podstrony) mogą miec przekierowanie na inne serwery. Np robisz sobie link www.xxx.ugu.pl/?show=book a plik book.php ma przekierowie do księgi gości która jest na innym serwerze.W tym przypadku należy podporządkować się regulaminowi i nie robić takich przekierowań tak? Czy chodzi może tylko o index?

Hapinho - ty zawsze tak powtarzasz po wszystkich? Wytarczy że Trystek napisał. Po cholere piszesz drugi taz to samo :wink:

I tym zakończe tego offtopa. :smile:
DarkSilver

Postprzez Neo » So kwi 19, 08 16:20

Noktis od upominania jestem tutaj ja.

Moderator ma zawsze racje.
Administrator ma zawsze racje.
Jeśli uważasz że któryś z nich racji nie ma patrz 2 linijki wyżej.

A co do tematu:
zakaz tyczy się przekierowań, wtedy gdy nie ma tam żadnych plików
Rozumiesz?
Dział z linkami sobie rób. Tak samo księgę gości.
Jeszcze jakieś pyt?
Neo

Poprzednia strona

Powrót do UGU.PL

Copyright © 2007-2011 ugu.pl
Wszelkie prawa zastrzeżone.
Polityka prywatności