Tygrys-22 napisał(a):ale macie cos lekko zjeb**e ciągle po zatwierdzeniu wyskakiwał błąd wiec ciągle wysyłałem aż dałem sobie spokoj i napisałem posta
To samo u mnie ale mimo wszystko wysyła, to raczej usunąc posta się nie dało

Tygrys-22 napisał(a):ale macie cos lekko zjeb**e ciągle po zatwierdzeniu wyskakiwał błąd wiec ciągle wysyłałem aż dałem sobie spokoj i napisałem posta
Niejednokrotnie regulamin udowodnił, ze jest niejednoznaczny i nie jasny. W tym punkcie jest tam samo. Z tego punktu wynika, że nie możesz zrobić na stronie działu "Linki" ani zamieścić buttonów innych zaprzyjaźnionych stron, które nie znajdują sie na serwerach ugu.pl ponieważ zostanie zablokowane Twoje konto. Z moich obserwacji wynika również, że większość stron na ugu to frora a na forach jakiś user moze sobie w sygnaturce lub w temacie posta umieścić jakiś link, no i w takim przypadku zablokujecie/usuniecie konto? Bo przecież regulamin zabrania umieszczania linków do stron które nie znajdują się na serwerach ugu.pl.Hapinho napisał(a):10. Zabrania się umieszczania stron przekierowujących na inne witryny nie związane z ugu.pl.
Fakt, mój błąd, heh jestem za szybkiTrystek napisał(a):ten pkt zabrania tworzenia stron (np kod html) przekierowujących do innych stron niż ugu...
kłania się czytanie ze zrozumieniem