Uploader Na Własnej Stronie www - Jak Go Zrobić/Napisać ??

Problemy związane ze stronami PHP

Uploader Na Własnej Stronie www - Jak Go Zrobić/Napisać ??

Postprzez Stroniak » Pn lip 28, 08 11:54

Witam
1. Ostatnio chcę w końcu napisać własną stronkę i mam już projekt lecz potrzebny mi na stronie uploader który uploaduje i daje możliwość do obejrzenia/wysłuchania plików video, muzycznych i zdjęć przykłady: imeem, imageshacks, tinypic, youtube i wiele innych i moje pytanie jest proste jak zrobić swój ??
oczywiście za dobrą odpowiedź będzie jedynie ,,wdzięczne podziękowanie'' bo nic więcej zaoferować niestety nie mogę :razz: :razz:
prosiłbym od razu o podanie kodu na takiego uploadera
2. Czy jak chcę żeby na mojej stronie była dostępna rejestracja to muszę sam pisać kod czy mogę po prostu ,,wyjąć'' z plików php które wcześniej wrzucałem na serwer ??
3. W jakiej postaci muszę mieć plik żeby wrzucić go na ugu.pl bo jak mam w postaci Firefox Document i jak wrzucam to wyskakuje mi błąd 404, czy muszę mieć zaindeksowaną czy jak to tam się zwie stronkę czy co ?? :mrgreen:
4. I ostatnie tym razem ogłoszenie poszukuje chętnego kogoś kto chciałby zostać 2 adminem na stronce i przy okazji pomocnikiem bo nie wiem czy sam dam radę napisać stronkę :P :grin:
Stroniak

Postprzez azotor » Pn lip 28, 08 16:45

człowieku jeśli nie umiesz programować w PHP i SQL to nie bierz się za pisanie stron. A poza tym nie wydaje mi się ze ktoś da ci skrypt do uplowada i tego mechanizmu twojego bo po pierwsze za dużo tego pisania by było a po drugie możesz w necie poszukać i ściągnąć gotowy skrypt
azotor

Postprzez wargo » Wt lip 29, 08 15:00

azotor napisał(a):człowieku jeśli nie umiesz programować w PHP i SQL to nie bierz się za pisanie stron.

Typie, z takim podejściem to by zafnej strony nie było.
Stroniak napisał(a):4. I ostatnie tym razem ogłoszenie poszukuje chętnego kogoś kto chciałby zostać 2 adminem na stronce i przy okazji pomocnikiem bo nie wiem czy sam dam radę napisać stronkę

ja!
Stroniak napisał(a):w postaci Firefox Documen

Nie wiem co to jest ale mogą mieć html/php a strona główna ma mieć nazwę index.php lub index.html
Stroniak napisał(a):czy muszę mieć zaindeksowaną czy jak to tam się zwie stronkę czy co ??

To troszke później ale to przez wyszukiwarki aby mogli cie znaleźć.
wargo

Powrót do PHP

Copyright © 2007-2011 ugu.pl
Wszelkie prawa zastrzeżone.
Polityka prywatności