Przjęcie forum innej osoby?!

Tutaj należy zgłaszać problemy z działaniem serwisu.

Przjęcie forum innej osoby?!

Postprzez Matthe2W » Pt lut 27, 09 14:07

Witam. Chciałem założyć forum o temetyce gry "Metin2". Adres forum byłby Metin2.ugu.pl ale jest już zajęty.
Kod: Zaznacz cały
Nasi użytkownicy napisali 6 postów, tematów 6
Mamy 2 zarejestrowanych użytkowników
Ostatnio zarejestrowana osoba: hubertcom
To forum odwiedzono już 89 razy
Na Forum jest 1 użytkownik :: 0 Zarejestrowanych, 0 Ukrytych i 1 Gość
Zarejestrowani Użytkownicy: Brak
Najwięcej użytkowników 2 było obecnych 2009-02-01, 08:30 Administrator • Junior Admin • Moderator
Przez ostatnie 24 godziny byli na forum: Brak

Jak dla mnie to te forum zajmuje tylko świetny adres :mrgreen:

Pytanie do administracji: Czy istnieje taka możliwośc że gdy właściciel już nigdy nie wejdzie na to forum(czyli forum nie będzie się rozwijać itd. tylko stanie w miejscu) to będę mógł je przejąć?
Matthe2W

Postprzez DarkSilver » Pn mar 02, 09 22:39

Musiałbyś sie dogadać z właścicielem adresu i poprosić go o usuniecie forum albo w inny sposób sie z nim dogadać w tej sprawie :wink:
DarkSilver

Postprzez Hapinho » Wt mar 03, 09 11:11

innym wyjsciem jest zgloszenie sie do administratora hostingu. Jezeli srona jest malo uzywana lub przez np. ostatnie 30 dni nie rejestrowal sie admin, to wtedy mozna zglosic do kasacji ...
Hapinho

Postprzez DarkSilver » So mar 07, 09 19:32

Jeśli administracja od tak zacznie sobie usuwać strony użytkowników, to strach zakładać tutaj konto.
DarkSilver

Postprzez Hapinho » N mar 08, 09 13:27

Noktis, najpierw przeczytaj uwaznie posty ... skoro strona nie uzywana jest przez ponad miesiac, dwa ?? To po co ma serva i nazwe zajmowac ??
Hapinho

Postprzez DarkSilver » Pn mar 09, 09 11:56

Hapinho, wyobraż sobie ze ktos ma strone www na jednym serwerze (innym niz ugu) a forum do tej strony założył na ugu. I nagle zostanie mu usunięte forum, bez konsultacji tego z nim. I nie am znaczenia ze malo postów jest na forum. Skoro usunie te zostanie forum jednej osoby to może usuńcie pozostałym użytkownikom, którzy maja rzadko odwiedzane strony/fora. Zapamietaj 'Klient nasz Pan" i nie można od tak usuwać strony innych użytkowników, tylko dlatego że jego strona jest rzadko odwiedzana. Jesli komuś osuwać strone to przynajmniej można użytkownika poinformować o tym działaniu.

EDIT
Ja bym zrobił tak:
Wysłał wiadomość do tego gościa od forum, jesli nie odezwałby sie w ciagu 2 tygodni to delete.
DarkSilver

Postprzez Hapinho » Wt mar 10, 09 00:35

Noktis, hah nadal mnie nie rozumiesz :D przeciez usuniecie strony, to mi chodiz o stronki, ktore calkowicie nie byly aktywne kurde :D ani nie logowal sie admin przez ostatni miesiac, ani nikt sie nie rejestrowal, ani nikt nic nie napisal, ani NIC ... i wtedy tylko informacja na maila ze jezeli w ciagu 48 h admin sie nie zaloguje na stronie, to ją usuwaja ...
Hapinho

Postprzez DarkSilver » Wt mar 10, 09 10:16

To usuwajcie :mrgreen:
DarkSilver

Postprzez wargo » Wt mar 10, 09 16:56

A spełnia kryteria?
wargo

Powrót do UGU.PL

Copyright © 2007-2011 ugu.pl
Wszelkie prawa zastrzeżone.
Polityka prywatności