Spowolnienie ładowania stron

Tutaj należy zgłaszać problemy z działaniem serwisu.

Postprzez Trystek » So sty 03, 09 17:21

u mnie ładuje się normalnie, ze stroną jest wszystko w porządku :)
Trystek

Postprzez DarkSilver » N sty 04, 09 20:03

Trystek, to ma sie wczytywać nienormalnie? ^^
U mnie wczytuje sie dosyć długo... Cos z tym hostingiem ugu.pl musi być coś nie tak, bo to juz nie pierwsze zgłoszenie problemu, zresztą na moim forum od pewnego czasu występuje ten sam problem :neutral:.
DarkSilver

Postprzez Redox » N sty 04, 09 20:25

Ja dzisiaj zalozylem pierwsza strone na ugu.pl i jaknarazie to najlepszy hosting ;] jak przesylam przez ftp to nic nie przerywa itp... ale jak przeslalem to wchodze na strone i niewiem jakos tak 10-15 sekund sie laduje ;/ a mam 1mb neostrade... Ale na innych stronach ugu jest podobnie jak wchodze to chyba cos z serwerem ugu.pl a nie z moim netem... mi sie tak wydaje
Redox

Postprzez Pavlok » N sty 04, 09 20:43

u mnie też strony na ugu.pl tak wolno chodzą a moja strona szczególnie :razz:
Pavlok

Postprzez Reklama » N sty 04, 09 21:17

Ja tez założyłem pierwsza strone na ugu.pl i jestem narazie całkiem zadowolony, ale to hosting porównywalny z *wymoderowane*
Ostatnio edytowano N sty 04, 09 21:36 przez Reklama, łącznie edytowano 1 raz
Reklama

Postprzez Redox » N sty 04, 09 21:40

Dla mnie ugu jest lepsze o duzo od ***.pl. A na dodatek tam teraz maja problemy z Baza Danych ;/
Redox

Postprzez Hapinho » N sty 04, 09 21:41

Redox, tam nie maja problemow z baza danych :) mi tam wszystko dziala rowniez bez zarzutow ;]
Hapinho

Postprzez DarkSilver » Pn sty 05, 09 11:43

Redox, bo nie wszystkie strony wczytuja sie powoli, głownie to strony połączone z baza danych np. fora internetowe. CMSy itd. Np moja strona tez chodziła szybko a od pewnego czasu wczytuje sie bardzo powoli :/. A czy ugu jest najlepsza darmówką? No raczej nie.. Sa inne, lepsze, no ale oczywiście nie będę ich tutaj reklamował :razz:

Jeśli problem z wczytywaniem stron będzie sie utrzymywał przez jakiś dłuższy czas to niestety będę zmuszony przenieść stronę na inny hosting. :neutral:
DarkSilver

Postprzez ireeus » Wt sty 06, 09 23:45

No widzę że UGU nie w ciemię bite i poprawiło coś nie coś z downloadem. Stronka śmiga , mam nadzieje ,że na długo.
Dzięki.
ireeus

Postprzez DarkSilver » Śr sty 07, 09 11:38

Ja tez zauwazyłem poprawe, ;)
DarkSilver

Postprzez yahhoo » N mar 22, 09 22:00

Z niekłamanym żalem zauważyłem spowolnienie ładowanie stron zarówno forum ugu.pl jak moich własnych na ugu. Admin ;) pokombinuj może uda sie powrócić do poprzedniego stanu który bardzo mnie zadowalał :D
yahhoo

Postprzez feniks » Pn mar 23, 09 15:51

Strony bardzo wolno się ładują i to nie wina ludzi którzy na nie wchodzą (łącze, etc.) ale serwera ugu. Nie tylko moja ale strona znajomych, którą ost. napisałem wolno się ładuje i wszelkie inne. Bardzo często jest też tak, że strona zamiast się ładować ściąga się na dysk. Strony są w php i nie jest to cms, więc odpada zamulanie. Co gorsza obrazki nie ładują się albo ładują do połowy lub po przejściu na nowy odnośnik ładują od nowa albo wcale.
Kurcze nie wiem co się dzieje z ugu, kiedyś naprawdę było wszystko ładnie, a im dłużej tym gorzej. Narzekam? Owszem. Wiem, ze to darmowy hosting ale nie oznacza to, że jak darmowy to omijać z daleka, bo do...przecież gdyby nie darmowe hostingi to by w sieci było mało stron, a po 2 przyszli prawdziwi admini nie mieli by się na czym uczyć, jednakże chciałbym aby takie hostingi były naprawdę sprawne jak wiele innych.
Mam nadzieję, że administracja ugu, poprawi ten błąd.
feniks

Postprzez ugu » Cz mar 26, 09 00:54

Nadal masz problemy z ładowaniem stron ?
ugu
Site Admin

Postprzez yahhoo » Cz mar 26, 09 14:34

U mnie przyspieszyło troszkę, czasami shutbox nie doładowuje się za pierwszym razem ale nie jest najgorzej
yahhoo

Postprzez ugu » Pt mar 27, 09 21:28

Jeśli przyśpieszyło tylko trochę to już nie wina po naszej stronie, mieliśmy przez kilka dni przeciążone łącza, ale problem został rozwiązany. Teraz nawet w godzinach szczytu nie dobijamy do max.

feniks, widzę standardowe zachowanie, jak coś nie działa przez 0,01% używania usługi to raban że wszystko jest źle, nigdy nic nie działa itp., jak jest poprawa to nikt nie zauważa :)
ugu
Site Admin

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do UGU.PL

Copyright © 2007-2011 ugu.pl
Wszelkie prawa zastrzeżone.
Polityka prywatności