Chce zainstalować moda i jest tam polecenie żeby wejśc do tego menu SQL i wykonać takie polecenie:
INSERT INTO phpbb_config (config_name, config_value) VALUES ('odn_wlacz', '0');
INSERT INTO phpbb_config (config_name, config_value) VALUES ('odn_czas', '30');
INSERT INTO phpbb_config (config_name, config_value) VALUES ('odn_tresc', 'Aby w pełni korzystać z forum musisz być zalogowany!');
INSERT INTO phpbb_config (config_name, config_value) VALUES ('odn_pozycja', '4');
INSERT INTO phpbb_config (config_name, config_value) VALUES ('odn_pozycja_x', '0');
INSERT INTO phpbb_config (config_name, config_value) VALUES ('odn_pozycja_y', '0');
INSERT INTO phpbb_config (config_name, config_value) VALUES ('odn_szerokosc_okna', '500');
INSERT INTO phpbb_config (config_name, config_value) VALUES ('odn_pozycja_znak', '0');
INSERT INTO phpbb_config (config_name, config_value) VALUES ('odn_opacity', '8');
INSERT INTO phpbb_config (config_name, config_value) VALUES ('odn_opmzam', '5');
INSERT INTO phpbb_config (config_name, config_value) VALUES ('odn_zam', '1');
Ale po kliknięciu w button "Wykonaj"
Pojawia się błąd:
Nie mogę wykonać: INSERT INTO phpbb_config (config_name, config_value) VALUES ('odn_wlacz', '0')
I własnie nie wiem co z tym zrobić, pytałem na forum przema i dostałem niby poprawny kod ale on także nie działa.
P.S.
Dzięki za rejestracje