Zrobiłem forum internetowe o tematyce gier, i gdy 1 raz byłem na moim nowym forum i chciałem przejść do panelu administracyjnego to nie mogłem, pojawia mi się błąd wczytywanie strony, tak samo jest przy logowaniu.
Pobierz ponownie paczke forum, i wgraj wszystkie pliki poza konfiguracyjnym. Spowodowane jest to naruszeniem kodu w niewlasciwych momentach. Bedzie dzialac po odswiezeniu skryptu.
Ok, czyli wgram wszystko od nowa poza tym plikiem i powinno działać. i nie będę musiał instalować od nowa? Aha jakby co to używam phpBB modified v 1.12.6p4 by Przemo
Ja mam phpbb 3.0.7 PL ale jak zrobiłem na nim forum to w ogóle nie mogłem ustawić sobie działów, poddziałów, tematów na to forum, dla mnie był za trudny w obsłudze albo znowu coś źle wtedy zrobiłem, to może jeszcze raz spróbuje na tym phpbb 3 ale proszę o pomoc jak te działy poddziały itp. ustawić.
Dobra reinstall nie pomógł czyli wgrywam phpbb 3, chodzi mi o to że niby w panelu administracyjnym miałem te działy porobione, ale nie wyświetlały się na stronie.